Hei natur

Heisann igjen!

Siden sist har vi vært ute og sett på denne store, varme og gule tingen på himmelen samtidig som vi har plukket stein, smakt på grantrær, hoppet i søledammer og løpt fra mamman vår. Hver vår vei - SELVSAGT.Vært på tur i skogen og sett på hester, blomster, trær og hundebæsj.

Når man skal på tur i skogen så er det, som dere ser, svært viktig å være extremely fashionable i klesveien.Ja, jeg har pene barn.

Etter å ha vært sunne og friske og sånt tull snudde vi snutene hjemover og tok noen bilder av det som tross betyr noe i livet;For å så ta flere bilder av englegutta.

Og ja, de er alltid engler.

(?)

Ellers har Nathaniel funnet vårens style.Og om noen føler for hete oppstrammingstips(for de som trenger det) for baken - kan jeg med erfaring anbefale å skaffe seg en unge, sette den i en bæremeis og ta en skogstur. Om du ikke orker ungen kan du jo fylle den opp med poteter eller murstein - alt ettersom.

Det er travelt for oss for tiden, på både godt og vondt! Så i morgen skal guttebassene plasseres hos mommo mens jeg tar noen møter på sykehuset og prøver å få gjennomført en del ærender og Thomas skal en tur på jobb igjen, STAS STAS.

Jeg har vært inne og sjekket intranettet til Aker og der har de jammen satt opp en warning i og med at jeg kommer tilbake imorgen. Derfor har jeg gått inn for å skaffe meg enn skikkelig forkledning - HE HE.

Så er det jo faktisk HELG. På tide å gå aktivt inn for å skrumpe denne leveren back to normal size med en beskjeden dose alkohol. It will never know what hit it! :)


- Cecilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits