Lørdagsbesøk

Yess, da har det vært lørdag denne uken også! Herlig å tilbringe dagen sammen med familien. Vi har vært hos Mommo i dag, og der fikk vi som vanlig servert både mat og kaker. Æsj.

I dag var det faktisk såpass varmt at man kunne sitte ute uten jakke på, HERLIG!Mine barn er ikke så krevende, en stein duger mer enn nok som underholdning. Julian fant også ut at dersom man ønsker å beholde melketennene til de faller ut av seg selv er det ikke spesielt heldig å prøve å spise steinene. Men for guds skyld, man lærer av å prøve.

Han syns ikke den smakte så godt, så han måtte jo prøve en ny en med annen farge og fasong, det kunne jo hende den smakte bedre.Den gjorde tydeligvis ikke det.

Gutta har også kost seg på gresset med Jarle!Og utforsket litt i hagen til Mommo hvor de fant litt flere steiner og en neglefil (?). Julian tok den fra Mommo og smilte tilfreds mens han så på den og følte seg riktig så fornøyd. Så kom Nathaniel og tok den fra han og begravde den i en grushaug. Så yes, det syns han om den saken.  Skal da ikke file negler når man kan kaste stein!

Da vi kom inn måtte vi ha det litt artig..Og så...fikk vi MAT.Og etter det husker jeg ikke stort for jeg ble så mett at jeg rullet inn i stuen, men mener å huske at jeg klarte å fordøye litt kake og After Eight...Hmm...mmm...

Ellers skal det ikke stå på guttas evner til å finne på noe når de kjeder seg....YEAH.

Så der ja, det var lørdagen vår.

Thomas har forresten begynt å bli så ekkelt praktisk av seg at han overprøver enhver estetisk beslutning jeg tar her i hjemmet
.
Cecilie: Hvorfor henger alle knivene der over benken? Herregud...ser ut som vi er knivsamlere og seriemordere... Jeg setter de tilbake oppi knivblokken..
Thomas: NEI ÆSJ, jeg vil ikke ha dem der, det er ekkelt. Dessuten må du tenke praktisk, det er fint å ha alle tilgjengelig når vi driver på kjøkkenet..
Cecilie: Jeg skal vise deg tilgjengelig jeg...strekker meg etter den største butcher-knifen.

Dette gjentar seg liksom, hele tiden.
 
Cecilie: Hvor er alle putene våre?
Thomas: Jeg har lagt de på boden sammen med alle kosedyrene og bamsene.
Cecilie: HVORFOR? DET ER STYGT HER?
Thomas: De produserer bare støv!
Cecilie: Du produserer støv.

Som alltid er jeg ekstremt konstruktiv.

Og sist, men absolutt ikke minst...

Cecilie: Herregud, tenk at portøren på sykehuset trodde at jeg var gravid? HA HA!
Thomas: Men det ser jo ut som du er gravid...
Cecilie: .......................AAHHHHHH....

Når man faktisk fisker etter trøst og komplimenter med verdens ALLER STØRSTE AGN og ikke får napp, da er det faktisk noe alvorlig galt...jeg bare vet ikke hva. Å jo, Thomas er mann.

Á demain.

- Cecilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits