En solskinnsdag, skyfri himmel

en problemfri time i gode venners lag.
Nykter men svimmel

ANYWAYS, i går var virkelig en solskinnsdag her på Ullevål på alle måter...<3.

Om jeg var både svimmel OG nykter - er en annen sak.

Det er andre ting som ikke var så solfyllt.... Jeg måtte faste fra morgenen av for å ta en ultralyd som tok nøyaktig 3 minutter. Så fikk jeg mat for så å få beskjed om at jeg måtte spise alt jeg kunne før 2, for da måtte jeg FASTE PÅ NYTT! Hva i....jeg LØPER bokstavelig talt på butikken og lusker meg "elegant" forbi Eidsvågkonserten med kjeks og bananer i handleposen mens jeg tygger ivrig. Må seriøst ha sett megadesperat ut, men jeg er jo tross alt innlagt. Hvor vidt det ser ut som jeg er infisert med  Malaria og har en "slightly" tilbakestående adferd har jo egentlig ingenting å si.

Det positive er jo at man absolutt kommer seg frem. Hvem våger vel å stå i veien for et bananslukende monster med et seriøst tilfelle av bad hair day?

IKKE DU NEI!

Så, jeg lusket meg inn min egen inngang i fare for at noen av sykepleierne skulle se meg og nekte med dessert fordi jeg hadde kjøpt meg bananer. Da jeg kom inn på rommet mitt ser jeg...DIA KAKE? Ahh...noen ganger skulle jeg ønske jeg bare kunne holde kjeft når jeg blir spurt om jeg har andre sykdommer... Men altså, desperat som jeg var måtte jeg jo give it a try. Den så ekkelt sunn ut, smakte ekkelt sunt og hele sunnheten fant sin vei til magesekken. Jeg var desperat - Man tager hva man haver (?) eller noe sånt.

Etter å ha stappet i meg bananer som en ape på gullerotdiett fant jeg roen og valset inn i drømmeland.

Etter noen timer banker det på døren og en dame er her for å følge meg til MR. På det tidspunktet hadde mangelen på næring igjen vekket til live bitchen i meg og jeg brukte faktisk såpass mye krefter på å være forbanna at jeg lot meg frivillig trille i RULLESTOL både frem og tilbake.

Siden det tar litt tid å bli trillet i rullestol brukte jeg den fornuftig og tenkte at dette ville gagne meg godt på butikken senere....Alle med rullestol kommer FØRST I KØEN! HE HE.

My ride.Pimp it, liksom.

Det hjelper ikke akkurat på når jeg får følgende kommentar fra portøren i det jeg prøver iherdig å dra meg opp av sengen med trollsveisen fra helve......trollskogen: "Åhh, åssen form er du i? Kanskje du burde ligge? Jeg kan trille deg i sengen altså!!!
Jeg: NEI NEI NEI, Jeg kan gå...
Portør: Se her, jeg har en rullestol!
Jeg: .................jaokda.

Det gikk fint, både med meg og portørdamen.

Så ja, MR er en veldig veldig ubehagelig og klaustrofobisk opplevelse som jeg håper jeg ikke må gjenta. Det skulle da tas av magen og lungene, altså overkroppen, når det de egentlig burde sjekket var hodet, HE HE. Men altså, når jeg da ligger fastspent på ryggen inni den lille trommelen presiserer de å be meg om å HOLDE PUSTEN. Altså...prøv å holde pusten med en king size lever trykkende på lungene. Jeg var allerede på oksygenunderskudd, ahh..PANIKK.

Så jada, overlevde da....

I dag fikk jeg spørsmål om jeg kunne tenke meg å være med i et møte sammen med legene slik at de kunne lufte alle testene de har tatt, stille meg spørsmål og prøve å komme på hva de kan ha glemt/burde teste videre. Jeg sier selvsagt ja og tenker at det er et lite koselig rom med 5-6 leger, de jeg har møtt og hatt kontakt med her. EH NEI. Et stort møterom med langbord og 20 leger venter meg. Der kommer jeg, fresh og glisende. "HEI".

Det midt i lunsjen dems. I tillegg kommer det opp en diger POWER POINT presentasjon av meg og alle tester, testresultater, observasjoner...ja...alt. Ble jo den diskusjonen der inne og jeg fikk sånn 30 spørsmål fra 5 kanter mens jeg prøvde å svare så godt jeg kunne.

Lege: Drikker du mye alkohol?
Jeg: Ehm...vil ikke akkurat si det, et glass i ny og ne, ca.
Lege: Jaha...alt for lite med andre ord....

HE HE.
Der er medisinen min, drikk mer. Man tolker det som man vil.

Neida så...imorgen skal det tas noen siste tester etter idémyldringen i dag, så får jeg REISE HJEM! Jada, prøvene blir bare finere og finere og de finner faktisk ikke ut av årsaken til at leveren har vokst seg huge, men NOE har irritert den, det er sikkert. Skal tilbake for oppfølging og flere tester snart, så får vi nå se.

Hjem.

Ellers er jeg veldig stolt av Thomas som VIRKELIG har bevist seg verdig hjemmepappa-statusen siden jeg ble innlagt. Laget sunn mat til gutta, vasket og støvsugd hele leiligheten flere ganger, renset oppvaskmaskinen, skuret stekeovnen, vasket badene og montert pollenfiltre slik at Julian får det bedre, kjøpt ny best-i-test støvsuger, vært ute på tur og lekt med barna og samtidig JOBBET. I morgen blir det til at han må ta de med seg til helsestasjonen alene for vaksiner og legetimer i tillegg.

Er han Gud?

ALL ÆRE.

Ellers har jeg irritert på meg samtlige Kiwi-kunder i dag og laget kø fordi jeg skulle kjøpe en Gomp pastilleske... Det høres veldig ukomplisert ut - helt til jeg fant ut at det var forskjellige gomper på baksiden. Skateboard-Gompen, Ski-Gompen, Rocke-Gompen - you name it. Jeg ble selvsagt helt paralysert og klarte ikke å finne en som falt i smak, inntil...DER JA! Hissig-Gompen!

Den var selvsagt nederst i en diger pastilleskestabel, slik at jeg etterlatte meg en pastilleskehaug da jeg hadde funnet denne.

Ahh, heldigvis skal jeg hjem så jeg slipper å møte på de ansatte der i morgen - HE HE.


- Cecilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits