Nådd nye høyder

Når dere nå ser på tispunktet denne posten er postet tenker dere gratinert/garantert at Cecilie har nådd nye "høyder" i jakten på et liv.

Og dere har helt rett. I dag har det ikke gått en eneste episode av Baywatch....

Jeg har faktisk såpass lite å gjøre mens jeg sitter her å venter på "dommen" at jeg har tydd til seigmannkonsumering. Foretrekker seigmenn fremfor seigdamer eller disse nye superekle "sure skrikerungene". Det at jeg i utgangspunktet ikke foretrekker seigmenn om det var kommet til min siste time og det var det eneste som var å få tak i, sier litt. Jeg kjeder meg - liksom.

Uansett, jeg spaserte en kveldstur forbi alle røykende kreftpasientene her nede, herregud ironien, og over til Ullevål Hotel hvor de har plassert hovedsakelig nybakte foreldre og deres søte små skrikende avkom, for å jakte på søtsaker. De har nemlig en kiosk...en veldig...mager....kiosk. I alle fall VELDIG utplukket på sukkerfronten.....GROVE RUNDSTYKKER MED SALAT LIKSOM?...ehh.... Derfor måtte jeg ta til takke med disse kjipe seigmennene...

Jeg spaserte halvfornøyd tilbake iført skreddersydd outfit og grønne tøfler med håret til alle kanter mens jeg listet hånden min spent ned i posen.

OJJJ, En rød en!
Deretter....
Ojj....en grønn!
ORANSJE!

mmm...det var en smule tilfredsstillende likevel.

Helt frem til jeg strakk meg etter en rød en igjen og fisket opp DETTE:HVA holder de på med? Dette var jo litt...ja...

Uansett, jeg ble lettere sjokkert, men ikke nok til at de ikke gikk ned, alle 3, på en gang. De satt tross alt fast i hverandre.

Seriøst, så ekstremt uinteressant. Det er likevel dette jeg har å by på i natt. Jeg sitter her og forbereder meg på en ny dag med fasting og tester. HYL.

Ellers har jeg vært en tur hos mamma i dag på permisjon, men jeg ble såpass megasliten at jeg kan ikke ha vært mye til selskap. Da jeg kom tilbake hit, til mitt andre hjem, spanderte jeg en dusj og ansiktsmaske på meg selv slik at jeg er fresh til morgendagens spennende aktiviteter. HURRA.

Tenk positive tanker
Si positive ord
Gjør positive handlinger
Og det positive GROR.


Ahh..kom igjen nå!


- CecilieIngen kommentarer

:)

03.05.2010 kl.06:01

God skribent er du iallefall;) keep on!

Altidus

03.05.2010 kl.08:09

Seimenn er mye bedre enn damene og ungene ja.. !

God bedring, tenker på deg :D

Monica

03.05.2010 kl.09:02

tenker sånn på deg! god bedring!

Skriv en ny kommentar

hits