Noen hater meg

SERIØST? Hva har jeg gjort galt egentlig? HVA SKJER?

I dag ble Julian kjempedårlig av astmaen sin og måtte til legevakten med pappan. Der fikk de komme rett inn og få inhalasjon med adrenalin for å klarne opp i systemet. Utrolig nok kom de ikke med følgende frase denne gangen: "Han har svineinfluensa!" Og godt var det, for det har han tross alt hatt 4 ganger tidligere.....

....

Synd for legene å ikke ha noe enkelt å skylde på lenger. De mente det var falsk krupp IGJEN, men saken er at han er jo hostete og tett HELE tiden. Nå skal han utredes - igjen. Og vi har fått "free-pass" til Ullevål om han skulle bli verre igjen.

JEG TRENGER IKKE MER NÅ. Noen hater meg, seriøst!

I mens pappan og Julian koste seg på legevakten hadde jeg besøk av en liten apekatt som, helt klart, var VELDIG frisk i dag:I går hadde jeg besøk av begge apekattene mine.

Julian liker kjeks...Uansett, jeg har brukt store deler av dagen til refleksjon over hvorfor alt skjer med oss for tiden og har kommet frem til at det resulterer i en eneste løsning uansett hvordan jeg vrir og vender på det:

Jeg er ikke konfirmert.

Jeg er overbevist om at jeg blir straffet fordi jeg valgte ærlighet overfor penger da jeg var fjortiss. Død over meg - obviously.

Men altså, jo før man innser og finner seg til rette med fakta, jo mer energi kan man bruke på å bevise skjebnen feil. Jeg mener...det er ikke så mye annet å finne på her. Det er begrenset hvor mange repriser av Baywatch man finner underholdende liksom. Spesielt når man sitter fastgrodd i sykehussengen med vannansamlinger og planlegger hvordan man på mest mulig effektiv måte kan kvitte seg med alle som ser over gjennomsnittet velskapt ut i bikini...

Ikke at dagens outfit ikke er deilig nok.Bluse: Ullevål Universitetssykehus  (Limited Edition)
Bukse: Ihjelvasket og nuppebefengt fra Cubus
Hår: Putegnidd floke
Navnearmbånd: Akuttmottaket
Tøfler: Av hensyn til misunnelse, ikke avbildet.


Man kan for all del se bort i fra at det ser ut som jeg er...ja...mer eller mindre forstoppet.

Apropos bikinisesongen, med følgende diett skal det i alle fall ikke stå på sideflesket her i gården:mmm....suppe.

Ellers har alle som jobber her en oppfattelse om at jeg er mer eller mindre inhabil til å bevege meg og jeg blir dermed trillet i SENG hver gang jeg skal til en ny undersøkelse. Her om dagen kom de med et forslag om å trille meg i RULLESTOL. RULLESTOL. Som om jeg ikke er ydmyket nok? Goodness.

Jeg bladde gjennom iPhone biblioteket i stad og fant ut at jeg i blodmangelørska har vært så lur å dokumentere all smerte og torturering med bilder! Dette kommer godt med om det skulle hende meg noe mer her inne....SJEKK leppa, det er ingen tvil om at dette er plain pain.Grr.

Ellers har jeg planer om en dusj straks - seriøst. For å deretter kle på meg den siste kreasjonen fra Ullevåls design-team.

Gud av meg, det sier litt når jeg kategoriserer innleggene herfra under "Hverdagsliv".....


Until neste straff - Cecilie.

Ingen kommentarer

Kaja

01.05.2010 kl.18:17

Stakar lille deg :( Regner med at en skjebne verre enn döden venter meg ettersom jeg verken er döpt ELLER konfirmert!! Oh my goodness :(

Siden du i allefall er döpt blir du og Julian snart friske og drar hjem og nyter sommeren pá en deilig strand totalt skjermet for svineinfluensa, voksende lever og sideflesk :) Háper jeg virkelig!

Skriv en ny kommentar

hits