Turnkunst

I går var vi på en fin liten tur i solen. På veien fant vi/jeg ut at det hadde vært velsmakende med litt kjeks, så da ble det til at vi tok oss en svipptur innom butikken.

Da jeg holdt på å fikse selene i vogna og gjøre klart for fastspenning merker jeg at guttene allerede har klart å krabbe seg opp HELE trappa fra underetasjen. Ble helt sjokkert, det er jammen fart på dem for tiden, og ma kan i alle fall ikke kalle de tafatt!

Etter å ha pakket oss alle sammen tuslet jeg stolt avgårde. Alt var så lett plutselig! Vel - vet dere hva? Det er fordi jeg gikk i en konstant nedoverbakke hele veien til butikken. (IQ). På vei tilbake, however, not so light.....

Uansett, et stygt ekkelt drittvirus har inntatt kroppen til Nathaniel og gitt han feber, røde kinn og en rekke nye "stakkars meg"- uttrykk!Jeg kokkelerte sammen en fin middag til dem i går, men Nathaniel NEKTET å spise og ble superirritert og helt fra seg da jeg prøvde å mate ham. Jeg ble igrunnen litt fornærmet der jeg satt med mat over hele meg og en sønn som stod og slo meg, skreik og så meget morsk ut.

Det viste seg at problemet var ikke maten, men det faktum at det var JEG som holdt skjea. Så det hele fikk en god utvei da han selv fikk en egen skje - og en skål med mat - for seg selv.Jeg er selvsagt glad for at de har lyst å spise selv, det er bare det at det blir et helsikkes supergris. Da...klikker....jeg. Jeg har måttet ty til en ny form for meditasjon for å takle all denne utviklingen - som fører til gris. Det er på en måte litt bittersweet!

Men som Thomas sier: Vi kan bare vaske opp etterpå:)

La meg legge til at vi = meg.

Uansett, etter å ha spist litt mat fant jeg frem kunstutstyret til guttene. Jeg er nemlig litt lur og gjemmer vekk enkelte leker hvis de blir lei, for å så finne de frem etter en stund slik at det blir noe HELT nytt! De blir like glade hver gang, like overrasket som en gullfisk i bolle liksom.

HE HE.

Men søte er dem!Selvsagt smitter all denne kreativiteten over på feberkinn-bror!Så jada, slik er livet!

Nå hører jeg munter synging fra rommet dems her, da er det på tide å starte dagen:D

- Cecilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits