Obligatorisk søndagsmiddag

Da var vi tilbake ja!

Siden sist har det vært travelt her hos oss og på fredagen måtte vi ty til astmamedisin til Julian grunnet denne asken. Dritt-aske. Han har nemlig en slags Astma-light(?), men på fredagen tok det helt av og han hostet i ett og fikk problemer med å puste stakkar. Så da var det på tide å ta i bruk resepten:)

Det sier seg selv at dette ikke ble spesielt populært.....så jeg velger å ta med de glade bildene FØR han fant ut at pusterøret IKKE var en ny leke....Så ble det krig, jeg tror ingen som ikke har små barn er klar over de umenneskelige kreftene som er lagret i de små kroppene. Både Thomas og jeg ble jo helt svette!

Heldigvis går det som regel alltid fort over:)

I går var det tid for den obligatoriske søndagsmiddagen hos Mommo og der fikk vi som vanlig servert noe spiselig sammen med hyggelig selskap.Gutta fikk smake på Fyrstekake for første gang og det er vel ingen tvil om at de meste som er spiselig faller i smak hos Nathaniel og Julian...Vi (jeg) fikk/tok oss også tid til litt klem!Plutselig ble det snakk om likheter mellom baby-meg og gutta og da måtte vi selvsagt frem med fotoalbum hvor jeg fant en del artige bilder. Det aller morsomste var selvsagt mamman "fasjonable" antrekk fra 80-tallet. Lilla kord-fløyels bukse, knallrosa leppestift, permanent med striper, knæsj-rosa silkebluse og diverse andre outfits som jeg mer enn gjerne skulle postet her. Av hensyn til mammas rykte og stolthet får jeg la vær....

Det jeg også fant var bilder av den mye omtalte julen jeg fikk barbiehus og pappa brukte hele kvelden på å bygge sammen denne plastikk-driten....Pappas beste jul hittil, vet jeg.

Fant også noen blinkskudd fra mine yngre dager og sprell.Fra den gangen jeg var glad i broren min(?) HE HE

Ellers har Nathaniel fortsatt med sine "artige" nye sparke-påfunn og påført meg en rekke blåmerker. Her er han i full gang!Som resulterte i sinnamamma og latterkrampe-Nathaniel.

Jaja.

Jeg prøver i alle fall :)

I dag skal gutta være hjemme med meg og nå venter jeg egentlig bare på at de skal våkne!

Mange av mine bilder har vært litt rare i det siste og her om dagen fant jeg ut hvorfor. Kameraet var jo innstilt på så mange avanserte funksjoner jeg aldri har visst om grunnet Thomas sin photoshoot med laseren sin på fredag...

Så, jeg sier bare Stay Tuned for heftige laser-pics.

- CecilieIngen kommentarer

Michelle Ailèn

19.04.2010 kl.09:01

Er innom bloggen din og ønsker deg en god morgen:)Kjempefin blogg!

Klem fra meg:)

Skriv en ny kommentar

hits