Klipp klipp

I dag har jeg plaget barna i mangel på noe mer konstruktivt å gjøre.Jeg valgte å begynne med den lette matchen, så Julian var førstemann ut. Etter å ha furtet i et kvarter klarte jeg omsider å få frem et smil. Da kom Nathaniel bort og var tydelig misunnelig på håret til bror.


Det måtte vi selvsagt gjøre noe med...

Oh yes, sjekk meg ut - Kald som en fisk. GRUSOM!Til slutt hadde vi to fornøyde gutter trippende rundt i stuen, men de hadde nok ikke helt glemt. Det var ikke så aller størst "hurra" for å få kos av mamman. Jeg er nok ganske upopulær en stund. Eller hvertfall til neste måltid :)


Nå skal vi straks gjøre oss istand for påskekalas!

- Cecilie


Ingen kommentarer

marth3s

01.04.2010 kl.14:21

Søte furtebebiss.. hehe.. litt barnemissandling må noen ganger til. :P

Sunniva

25.08.2011 kl.16:35

Skriver ikke dette for å være ekkel, men hvis du søker på barnemishandling på google, og ser på bildesøk, kommer dette bildet opp. Det er jo helt tydelig at du ikke mishandler barnet ditt, men jeg ville ha endret tittel på innlegget, for på avstand ser man bare en kvinne som holder noe mot hodet til et barn som gråter. Regner med at du ikke ønsker at et identifiserbart bilde av ditt barn og deg skal knyttes opp mot dette søkeordet.

Emily <3

14.07.2012 kl.23:45

Folk som barnemisshandler er noen fordømte drittsekker !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cecilie

29.08.2013 kl.13:57

Sunniva: Takk for det, skal endre! :)

Skriv en ny kommentar

hits