Sykdom og suketter

Hejhej!

Vi er FORTSATT hjemme ja, mye spennende blogging for tiden - sykdom, feber og lite matlyst hos gutta. Jeg er frisk da, Thomas også. Heisann jern-immunforsvar! Slapp unna med en dag med kvalme jeg gitt!

Som nevnt sliter gutta litt med feberen ennå og det virker som om de begynner å bli småarge og irriterte av alt dette her. De savner nok action i barnehagen! Det nærmeste de kommer underholdning her i hus er vaskemaskinen som går rundt og rundt, en mamma som får utløp for sine arkitektskills med duploklossene og utløp for aggresjon over "I Gode og Onde Dager".

Stakkars gutter sier dere. Nå nettopp gav jeg dem sukettboksen(snill mamma) for at de skulle holde fred mens jeg blogget ferdig (ikke egoistisk). For en genial idé! Av og til er jeg så lur at jeg overrasker meg selv.

*RISTE RISTE RISTE*
"Åh så koselig at de har det gøy med sukettene!"
Stillhet.

Julian: Mamama? Mamamama....
Nathaniel: Mamamama.... løper vekk.

Ja, Nathaniel er den lure bebissen, mens bror står igjen sånn her:Jeg VET at det var to skyldige her...bare se på dem!Nå har jeg forklart dem at sukettene til mamma er off limits og gitt dem en eplebit hver som de nå fortærer ved å trykke den inn i munnen med begge hender uten å tygge eller svelge....jadda.

Og apropos frukt...jeg stod opp i dag tidlig, lykkelig og klar for en ny dag som vanlig(?)...da jeg tråkker på noe glatt, slimete og veldig farlig for lårhalsen på stuegulvet. Du vet når man i tegneserier sklir på bananskall? Yes. Gjett hvem terrorbebiss som har plassert en godt sammentrykt bananbit midt på stuegulvet?

Nathaniel.

Og nei, dette er ikke tiden for å diskutere mine husmorskills og hvorvidt jeg går over gulvene hver kveld med grønnsåpa.

Greia er selvsagt at jeg falt.
På et meget elegant vis sådan.
Ny rekord i spagat-forsøk.

I og med at jeg var ekstremt lykkelig i utgangspuktet kan det tenkes at humøret sank bittelitt etter dette. Men hei, det kommer seg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits