Sykdom!

Æsj og æsj, i natt ble både jeg og Thomas syke sånn helt plutselig, hele kroppen verker og skjelver. Julian var også ganske så slapp, så i dag har alle vært mer eller mindre stilleliggende mens raketten Nathaniel har flydd rundt og lekt for seg selv. Han hadde heldigvis en litt annen innstilling i dag enn i går, for i dag har han bare vært snill med mamman sin og smilt, strykt på hodet mitt og snakket masse masse.

Ingen av gutta har spesielt med matlyst, men sannelig var eggerøra til kvelds veldig populær! Julian måtte ha litt hjelp av mamman for han var for opptatt med sin selvmedlidenhet stakkar, så han klarte ikke å spise selv. Nathaniel derimot...spiste med begge hender som vanlig. Jeg prøvde å introdusere en skje men du ser selv for seg hva som skjedde med eggerøra når sultenbebiss er litt for ivrig....Ellers har de også fått i seg litt lunsj, og jeg har nå satt stolene dems i en genial posisjon som gjør at de begge kan se hva den andre får, og samtidig ikke smøre mat i håret til hverandre. Gud hvor smart jeg er.Greia er at jeg fikk et lite uhyggelig tilbakeblikk på min fortid som ekstrem-hypokonder da jeg våknet i natt. Så nemlig på en dokumentar om de 10 verste/mest fryktede virusinfeksjoner og parasittangrep på Discovery Channel i går kveld. Så telte de ned da, MRSA på 9.plass (god kjennskap til ved å ha sett på Oprah), HIV på 4. eller noe, etc. Jeg satt klistret til skjermen og var superfascinert over de fargerike animasjonene med DNA-molekyler og scary-looking viruser. Så kommer 1.plass: Ebola viruset. Det var ikke måte på hvor nøye de beskrev den grusomme måten å dø på og dette var selvsagt det første som landet i min feberbefengte skalle i natt: "Oh no...nå har jeg seriøst fått Ebola..."

Så ehm, nå skal jeg se om jeg får stappet i meg litt mat da jeg mest sannsynlig bare har to uker på meg før tiden er omme og jeg aldri får spise kake ever again.

Hello galgenhumor og morbide tanker :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits