Kunst på høyt nivå

God kveld, god kveld, nå har jeg saumfart hele kommunen etter nisseluer til gutta uten hell. Imorgen er det nemlig nissefest i barnehagen. Utsolgt OVERALT. Hva er det for noe, ååh.

Jeg vurderte likevel å kjøpe et par større luer og fikse de så de passet de små søte hodene deres, men så tenkte jeg...Særlig at den lua blir på i mer enn den brøkdelen av et sekund det tar dem å rive luen av...så vi tar på røde bodyer, tegner noen fregner og lager røde kinn.

Thomas kom selvsagt med et like gjennomtenkt og genialt forslag som alltid; "Vi kan jo bare lime dem fast?" "Ja.." sier jeg, "Så kan de ha dem til neste år også..." Jeg bare elsker at han alltid har bidrag og løsninger på lur :)

Da de kom hjem i dag, alle tre gutta, satte jeg dem ved bordet for å spise, så må jeg selvsagt tisse, som hvert 2 minutt resten av døgnet (kvinnfolk). "Thomas!? Kan du sitte barnevakt?" "Hæ? Når da...?"
Det er nå jeg slår meg selv i panna og lar hånda gli passe sakte nedover trynet mens jeg ser oppgitt ut...."AKKURAT NÅ, jeg må tisse.." "Åjaa, ok:)"

Uansett, da jeg kom tilbake hadde han selvsagt startet med kveldens underholdning med en av de mange evnene han har - tegning.Jeg skjønner ikke hvorfor han følte et behov for å fortelle meg hvilke dyr han hadde tegnet... Er det ikke obvious? Uansett...denne mannen nederst fikk Nathaniel til å få latterkrampe og Thomas mente selvsagt at det var fordi han syns den var så fin. Det var selvsagt også derfor han trykte brødskiva med leverpostei ned i den og rev den i stykker......

Ikke bry dere om at det ser ut som det er barna som har tegnet :) Han så nemlig ut som et der han satt i DYP konsentrasjon og fortalte historier mens han holdt på.Gutta er like skjønne som alltid :)

Forresten har jeg gått til innkjøp av masse pepperkakeformer og store fine kakemannformer! Dette blir BRA! Har også funnet 2 kjevler! Nei, ikke fordi da kan jeg få bakehjelp, men fordi jeg kan bruke begge til å banke Thomas med samtidig neste gang han klager på hvordan jeg lager Bali kyllinggryte på 1-2-3 igjen :) Det blir en koselig jul her hjemme hos oss :)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits